• TIM图片20191028140633
  • 55
  • 20190820120947
  • 20190817145153

;-):-P: Haduh:: Roll::-D;-):-P: Haduh:

Warmly Wilujeng buka anjeun ka pabrik kami.

 . Ngarancang.  Sampel & kapang berkembang.

 . Bulu Ragam hias & Jilbab Produsén.

 . Borongan & Retail.

.OEM pesenan.

 . Janten produsén ngarah mibanda 70% garis prodution otomatis di hairornament logam jeung industriy fashion perhiasan.

 . Cadangan pikeun E-commerce seller warung ti nagara béda, urang mantuan ka leupaskeun barang kapal ti Cina nepi ka pembeli maranéhanana.

Bunuh janten produsén otomatis ngarah tina klip bulu di Cina.

.

  • ba57ad76383ee8b75d2ffceacfea5b01
  • 3f7081f8
  • kongkorong

ornamén bulu

perhiasan

/ video puseur

  • P.assembling

  • ngarancang

  • pabrik Automation

  • workshop pabrik

;-);-) Weizhong Produsén establsih saprak taun 2003 sarta jadi bulu ornamén jeung perhiasan logam produsén profésional kalayan 17 taun pangalaman. mangsa ieu ngembangkeun gancang pausahaan, urang Rais salaku patokan hiji industri urang populér. parusahaan urang boga 300 + pagawé kalawan elehan 3 jutaan dollar. pabrik urang aya di Dongyang Kota, Goshan Jalan, borongan toko aya dina pasar Futian of Yiwu International Trade Kota. parusahaan utamana dina aktipitas produk tina bulu klip, necklaces, anting, cingcin, bangles, pendants. Dina waktu nu sarua boga ampir 10.000 gaya pikeun konsumén pikeun milih. Produk anu diékspor ka Éropa jeung Amérika Serikat, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Asia Tenggara. dina waktos anu sareng pikeun Jumlah merek well-dipikawanoh di imah jeung pausahaan pakéan mancanagara tur platform e-commerce utama nyadiakeun layanan produksi ngaropéa, favored ku konsumén jeung jumlah vast pamakéna sunda. Kusabab ngadegna pabrik taun 2003, urang taat kana falsafah bisnis inovasi bebas. Pausahaan ayeuna ngabogaan ngembangkeun kualitas luhur tur tim desain, terpadu raket jeung Éropah jeung Amérika Serikat, Jepang jeung Korea jeung nagara séjén sarta wewengkon éta informasi fashion panganyarna, tur terus nyadiakeun konsumén jeung informasi fashion panganyarna na paling nulis jeung fashion gaya kalayan harga nu lumrah, jaminan kualitas, reputasi alus, inovasi kontinyu, supaya urang meunang reputasi konsisten alus di industri. Bunuh bisa produsén of klip bulu ngarah tur janten hiji produsén kawentar aotumatic ngarah mibanda reputations higt di Cina.

nempo More
  • wholesale and retail shop
  • company
  • Our Team
  • work shop
QQ 图片 20190103193702

News Center