• TIM图片20191028140633
  • 55
  • 20190820120947
  • 20190817145153

;-):-P: Oops:: Roll::-D;-):-P: Oops:

Becik Welcome Visit kanggo pabrik Kita.

 . Designing.  Samples & Mold ngembangaken.

 . Rambut Ornament & Jewelry Manufacturer.

 . Grosir & Eceran.

.OEM Pesenan.

 . Dadi produsen anjog karo 70% saka baris prodution otomatis ing hairornament logam lan industriy fashion perhiasan.

 . Gawe serep kanggo E-commerce bakul toko saka negara, kita bantuan mau kanggo nyelehake barang kapal saka China kanggo para panuku sing.

Laku dadi produsen otomatis anjog klip rambute ing China.

.

  • ba57ad76383ee8b75d2ffceacfea5b01
  • 3f7081f8
  • kalung

Landscaping Rambut

Jewelry

/ Video tengah

  • P.assembling

  • designing

  • pabrik Automation

  • bengkel pabrik

;-);-) Weizhong Produsen establsih wiwit taun 2003 lan dadi rambute ornamen lan perhiasan logam Produsèn profesional karo 17 taun pengalaman. sak iki ing wektu kanthi cepet saka perusahaan, kita Rais minangka pathokan industri kang populer. Our company duwe 300 + karyawan karo turnover 3 yuta dolar. pabrik kita dumunung ing Dongyang City, Goshan Road, grosir nyimpen iku ing pasar Futian saka Yiwu International Trade City. perusahaan utamané melu produk saka rambute klip, kalung, anting-anting, ali-ali, gelang, liontin. Sanalika wis mèh 10.000 gaya kanggo pelanggan kanggo milih. Produk sing dièkspor menyang Eropah lan Amerika Serikat, Timur Tengah, Amerika Selatan, Asia Kidul-Wétan. ing wektu sing padha kanggo sawetara merek kondhang ing ngarep lan perusahaan klambi luar negeri lan platform e-commerce utama kanggo nyedhiyani layanan produksi selaras, di senengi dening pelanggan lan nomer sungguh saka konsumen tresna. Wiwit saka pabrik ing 2003, kita bakal menyang filsafat bisnis inovasi sawijining. Perusahaan saiki wis pembangunan kualitas lan tim desain, Integrasi rapet karo Eropah lan Amerika Serikat, Jepang, lan Korea Kidul lan negara liyane lan wilayah saka informasi anyar fashion, lan saya nyedhiyani pelanggan karo informasi fashion paling anyar lan paling kuoso lan fashion gaya karo prices cukup, jaminan kualitas, reputasi apik, inovasi dadi, supaya kita menang reputasi konsisten apik ing industri. Laku bakal Produsèn saka klip rambute anjog lan dadi produsen misuwur aotumatic anjog karo dalasan higt ing China.

ndeleng More
  • wholesale and retail shop
  • company
  • Our Team
  • work shop
QQ 图片 20190103193702

News Center